2015. október 27., kedd

Híradás - Erasmus+





Október 24-én újra elindultunk, hogy az Erasmus+ pályázat keretében újabb helyszínen szerezzünk tapasztalatokat, élményeket, szakmai kapcsolatokat, gyarapítsuk tudásunkat, osszuk meg, adjuk át ismereteinket erdélyi kollégáinknak.
Csíkszentdomokosra két nap alatt jutottunk el bérelt autónkkal, gyönyörű napsütéses őszi időben, közben gazdag kulturális látnivalókat, mesébe illő tájakat felfedezve.


Megnéztük Déva várát, a Vajdahunyadi Hunyadi várat, Gyulafehérváron a Szent Mihály templomot, a berethalmi erődtemplomot, Segesvár meseszép házait. Ma délelőtt szakmai programunk keretében megismerkedtünk a csíkszentdomokosi Márton Áron Általános Iskola dolgozóival, tagintézményeivel, óvodáival, az ott dolgozó óvó nénikkel és a gyerekekkel. Betekintést nyertünk oktatási rendszerükbe, működésükbe, mindennapi életükbe. Köszönjük a vezetést Veress Anna Aranka igazgatónőnek és Kalamár Mária aligazgatónőnek. 



Délután a Gasztroangyalból ismerős Gáll Leventével szekerezés közben csodáltuk meg a környező hegyeket, a csíkmadarasi dombtetőről, a vacsorát pedig szinte náluk, a Zsigmond Malom Fogadóban kaptuk. Köszönet Görbe Ágnesnek, hogy szervez, intéz, kísér, szabadidejét, energiáját, szeretetét áldozza ránk!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése